Dit zijn onze

Controleurs

Controleurs

De volgende leden zijn de gediplomeerde controleur van de vereniging HSV Geulle.

Bert Busman

Hallo, ik ben Bert begonnen met het groen om de vijver naderhand in de kantine achter de bar en nu in het bestuur als secretaris en lid karpercommissie en controleur.

Mik Dolmans

info

 

Tim Janssen

Info

Roy Smeets

ik ben Roy Smeets 43 en woonachtig in beek
Ik vis sinds mijn 5 de , wedstrijden vis ik vanaf mijn 8 ste Mijn favoriet is de vaste stok . Vis al heel wat jaren in geulle op de vijver en dan ook het kanaal en de Maas .
ik ben sinds kort Bestuurslid van HSV Geulle  en in de Witviscommissie sinds 2005

Willem Otten

Mijn naam is Willem Otten 44 jaar oud.
Ben sinds 10 jaar voorzitter bij HSV Geulle .
Vis al vanaf mijn 10e wedstrijden in diverse disciplines.

Wim IJssermans

ik ben Wim Ijssermans
Woonachtig in Maastricht
Gepensioneerd.
Ik ben al een aantal jaren penningmeester van HSV Geulle.
Mijn moeder vertelde altijd dat ik met een hengel in mijn hand geboren ben. Ik heb mijn hele leven gevist en zal blijven vissen zolang het kan.

Roy Abelshausen

Info

Jochem Dubois

Jochem Dubois

Hallo, even mijzelf voorstellen. Ik ben Jochem en al een aantal jaar op de vereniging actief als karper visser. En nu kwam de kans om mijzelf nuttig te maken voor de vereniging en die kans neem ik met beide handen aan. Graag wil ik jullie allemaal ondersteunen en helpen bij het vissen. Je mag me altijd vragen stellen.
Ik zit momenteel in het bestuur maar ook in de karpercommissie. En daar naast onderhoud ik ook de website voor HSV Geulle en sinds 2023 doe ik ook het penningmeesterschap. Ik zie jullie snel aan de vijver!

Ian Timmermans

Hallo, Ik ben Ian Timmermans, 26 jaar jong. Woonachtig in Geulle. Ik ben al sinds mijn 5e levensjaar te vinden rondom de vijver. Als kleine jongen met de vaste stok brasems en voorntjes vangen. Toen kwam het tiener tijdperk eraan en ben ik begonnen met karpervissen. Daar geniet ik tot op heden vol op van! Nu wil ik nog meer tijd stoppen in de hobby en heb daarom besloten mij aan te sluiten bij de Karpercommissie. Ik hoop dat we samen met alle andere vissers allemaal kunnen genieten van onze hobby en onze mooie vijver en vissen met respect blijven behandelen.
Hopelijk zien we ons aan de waterkant.

Roger Smeets

Roger Smeets

Hallo allemaal, ik ben roger smeets. Al vanaf jongs af aan ging ik met mijn vader mee vissen. Beginnend met vaste stok op maas en kanaal. Op 19 jarige leeftijd sloeg het karper virus toe en sindsdien een hobby die het gehele jaar door bijna wekelijks uitgeoefend word. 1x per jaar naar Frankrijk is het streven om daar elk jaar het PB te verbreken. Doel binnen de club is het streven naar een gezellige en gezonde hengelsportvereniging voor zowel witvis als karpervissers.

Dominique Rouschop

Dominique Rouschop

Info

Kevin Proosten

Info

Marcel Franssen

Info

Sven Busman

Info

Ilona Bus

Info