Hier vind u

Nieuws

op/afhalen vergunningen

Goed nieuws! 

Elke zaterdag tussen 12:00 en 15:00 zal er een mogelijkheid gemaakt worden om een vergunning af te halen. 

Nummer voor contact is 0628751815
Gelieven alleen te bellen tussen deze tijden mocht u vragen hebben. 

Bestuur HSV Geulle

vergunning verkoopdagen

Vergunning verkoopdagen 2022

Op 11 en 18 december 2021 zijn onze verkoopdagen geweest. Bedankt voor alle leden die ons blijven steunen en tevens ook lid blijven van HSV Geulle. 

Tijdens deze dagen kon men ook zijn/haar nachtvergunning ophalen of aanvragen. Hier hebben een hele hoop gebruik van gemaakt. 
We hebben 16 niet opgehaalde nachtvergunningen, dit betekend dat we 16 nieuwe nachtvergunningen uitgeschreven hebben. Deze mensen die het zijn geworden hebben een persoonlijk belletje gehad van een KC lid. 
Helaas kunnen wij niet iedereen blij maken. 🙁

Hun vergunning zal na 01-01-2022 klaar liggen in de keet of bij onze secretaris. Omdat op dit moment de keet gesloten is door de overheid van wegen covid-19. 

Wil je een nachtvergunning voor 2023 dan vragen wij jou om op de verkoopdagen van 2022 een aanvraag te doen. 

Bij verdere vragen kunt u terecht via info@hsvgeulle.nl 

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur HSV Geulle

COVID update

Beste bezoekers van ons Clubgebouw, 

Helaas moeten wij ons ook houden aan de regels van de overheid. 
Dit wil zeggen dat ook wij helaas de kantine moeten sluiten. Dit aan de hand van de persconferentie van zaterdag 18-12-21.

Deze maatregelen gelden tot 13-01-22.

Ook wij hopen dat we hier heel snel mee kunnen stoppen en wij jullie weer met open armen kunnen ontvangen in het clubgebouw. We houden jullie op de hoogte. 

COVID QR-CODE

Beste bezoekers van ons Clubgebouw, 

Helaas moeten wij ons ook houden aan de regels van de overheid. 
Dit wil zeggen dat ook wij moeten controleren op QR code. Er zijn een aantal uitzonderingen: 

 • als u afhaalt bij een eet- of drinkgelegenheid
 • als u aan het werk bent op een plek waar het coronatoegangsbewijs verplicht is voor bezoekers. Bijvoorbeeld:
  • als u werkt in een restaurant of café;
  • als u vrijwilligerswerk doet op een sportlocatie;
 • voor kinderen tot en met 17 jaar tijdens een georganiseerde jeugdactiviteit;
 • voor kinderen tot en met 12 jaar.

Ook wij hopen dat we hier heel snel mee kunnen stoppen en wij jullie weer met open armen kunnen ontvangen in het clubgebouw. 

Rabobank Club Support

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Via deze link kunnen jullie direct op ons stemmen. Wij kunnen elke stem gebruiken. Na alles wat de afgelopen maanden is gebeurd kunnen wij/jullie wel een zetje in de juiste richting gebruiken. 

Link: HSVGeulle

Karperweekenden gestopt

Beste karper vissers,

Wij als Karpercommissie hebben ervoor gekozen om dit jaar geen activiteiten door te laten gaan.

Dit doen we omdat we gezien hebben dat er bijna niets meer gevangen wordt en ook om de vis rust te geven na de watersnoodramp. We zullen jullie via de socials op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de vijver, denk aan bijvoorbeeld; karper uitzet en omringende paden.

Ook is er goed nieuws! Het waterkwaliteit is wel goed…

Hopende op een ieders begrip.

Mochten er vragen/ideeën zijn omtrent dit bericht of over andere randzaken kun je altijd terecht via de mail, app of Facebook bericht.

Mail: info@hsvgeulle.nl
Whatsapp: +31683281655

Facebook: Karpercommissie Geulle of HSV Geulle

Her-opening visvijver HSV Geulle

Beste vissers van HSV Geulle, 

07-08-2021 gaan wij weer voorzichtig aan vissers toelaten, dit met betrekking tot het groen op de paden. Graag willen wij ook vragen van de dag/nachtvissers om geen grondzeil te gebruiken. 

Op dinsdag 03-08-21 gaan wij een visser toelaten (Frans Sieben). Dit met betrekking tot indicatie van het visbestand. Het is niet de bedoeling dat er mensen gaan kijken of buurten.

Verslag wordt rond 17:00 gedaan aan het bestuur dat die dag om 19:00 een bestuursvergadering heeft met betrekking tot het visbestand en andere rand zaken rond de vijver. 

Bij vragen kunt u zich melden bij de keet. 

Met vriendelijke groeten. 
Het bestuur van HSV Geulle

Dieptekaarten

Beste vissers van HSV Geulle, 

We hebben weer een digitale dieptekaart klaar staan op onze website. 

U vindt deze op deze pagina. 
https://www.hsvgeulle.nl/dieptekaarten/

Gevaarlijk ijs

Aan iedereen, 
Mocht er iemand willen gaan schaatsen op de vijver van HSV Geulle, willen wij dit graag af raden. Want het ijs is namelijk niet dik genoeg en er zijn water putjes in het ijs. Dit zijn gaten die je makkelijk over het hoofd ziet. Mocht het wel kunnen dan laten wij dit natuurlijk wel toe. Maar zoals het nu eruit ziet helaas niet en gaat het vanaf morgen alweer dooien. 

Nachtvissen en de avondklok: Dit zijn de regels!

Aiii (karper)vissers, we gaan niet om het slechte nieuws heen draaien: de komende 2.5 week zit nachtvissen er even niet in vanwege de avondklok die vanaf vandaag ingaat. Wat de avondklok precies betekent voor het (karper)vissen lees je hieronder!

De avondklok

Het kabinet introduceerde onlangs een aantal nieuwe maatregelen om de hoeveelheid Coronabesmettingen verder terug te brengen. De avondklok is de meest opvallende: vanaf zaterdag 23 januari tot moet iedereen van 21:00 ’s avonds tot 04:30 ’s ochtends binnen blijven. Het is namelijk verboden om tussen deze uren zonder geldige reden op straat te zijn!

Hoewel nachtvissen als een belangrijk onderdeel van onze hobby kan worden gezien, geldt het helaas NIET als reden om ’s avonds buiten te zijn (bron: Sportvisserij Nederland). Met andere woorden: nachtvissen (en het slapen in een schuilmiddel langs de publieke waterkant) is niet toegestaan tot 31 maart jl.

Nachtvissen en slapen in een schuilmiddel zijn niet toegestaan!

Je mag alleen naar buiten als het écht noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor je werk en in noodsituaties. Bovendien gelden er een aantal uitzonderingen, waaronder het uitlaten van je hond. De hele lijst met wat er wel en niet is toegestaan vind je op de website van de overheid.

Wat mag er dan wel?

Buiten de avondklok om mag je nog gewoon naar buiten en dus ook vissen. Let er wel op dat je met maximaal 1 vismaat op pad gaat, want de maximale groepsgrootte is momenteel 2 personen. Kom je uit hetzelfde huishouden of ben je onder de 17 jaar oud, dan geldt een uitzondering.

Ook andere regels die eerder werden ingevoerd blijven van kracht. Hou dus te allen tijde minimaal 1.5 meter afstand van elkaar, nies in je elleboog en was je handen regelmatig. Bij klachten ga je de deur natuurlijk niet uit!

Klachten? Dan blijf je thuis!

Het is even flink op onze tanden bijten, maar we moeten nog even doorzetten en dan kunnen we weer volgas naar de waterkant.

Jaarvergunningen 2021, betalen en afhalen.

Beste bezoekers van hsvgeulle.nl,

Niet iedereen is kunnen komen op de verkoopdagen om een vergunning te kopen.

Dit snappen wij als vereniging. Helaas kun je ze ook niet meer online kopen. 

Maar we hebben een oplossing. 
U kunt vanaf nu uw vergunning aanvragen en betalen bij de keet. Die zijn vanaf 21/02/21 weer geopend voor afhalen. Betalen cash en het liefste gepast. Jaarvergunning senior is €35,- 

Het dagelijks bestuur,

Fred en Cécile &
HSV Geulle

Nachtvis vergunningen 2021

Nachtvergunningen 2021. 

Er zijn op 12/12/2020 en 19/12/2020 vergunningen verkocht en daar kon men zich aanmelding voor een nachtvisvergunning te HSV Geulle. Helaas hebben wij hier maar een beperkt aantal van. En moesten wij als bestuur ook een beslissing nemen wie wel en wie niet. We hebben de mensen die er een kunnen komen kopen al op de hoogte gesteld door middel van een persoonlijk telefoontje. Mocht je geen belletje van ons gehad hebben, dan hebben wij helaas geen nachtvergunning voor jou. 

Ook kan er geen meer aangevraagd worden. Had je er een in 2020 en ben je deze niet komen ophalen op een van de verkoopdagen dan hebben wij deze na de laatste verkoopdag verwijderd. 

Bij verdere vragen kunt u terecht via info@hsvgeulle.nl 

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur

Vergunning verkoopdagen 2021

Verkoopdagen jaarvergunning en nachtvergunning. 

Ook dit jaar zal er weer in december de verkoop dagen zijn voor een vergunning in 2021. 

12 december 2020 – 10:00 tot 17:00
19 december 2020 – 10:00 tot 17:00 

De vergunningen kosten dan: 
– Jaarvergunning €30,-
– Nachtvergunning €30,- 

Na 1 januari 2021 kunt u ook nog jaarvergunning kopen maar dan zullen de prijzen hoger zijn, namelijk €35,-

Dit jaar hebben we ook al een ledenstop gehad. Wees er snel bij want op is ook echt op!

Het zal dit jaar iets anders verlopen dan andere jaren. Helaas geen grote en gezellige bedoeling ivm Covid-19. Er zal een doorloop zijn met een maximale aantal bezoekers binnen. Dus trek een dikke jas aan want het kan zo maar zijn dat je buiten moet wachten in een rij. Gelieven vragen wij jullie ook om 1 persoon per huishouden te sturen voor het aanvragen/betalen van de vergunningen. Houd hier bij ook rekening dat het cash betaald moet worden. En het dragen van een mondkapje wordt dan waarschijnlijk ook verplicht ivm openbare ruimtes.  

Tot dan, 

Dagelijks Bestuur & Fred & Cecile

Covid-19 Update 13/10/20

Covid-19 Update 13/10/20

Door de aankondigingen van de overheid zijn ook wij genoodzaakt om ons geliefde clubhuis te sluiten voor de komende 4 weken. 

Wat betekend dit:

 • Geen dag vergunningen meer te koop. 
 • Keet blijft 4 weken gesloten. 
 • Vis activiteiten mogen nog door gaan. 
 • Houd ten allen tijden 1,5 meter afstand. 

We houden jullie natuurlijk op de hoogte via onze social media kanalen. Want over 2 weken komt er weer een update vanuit de overheid.  En hopen dat jullie allemaal stuk voor stuk gezond blijven. Ook willen wij vragen om ook aan de vijver tijdens jullie vis activeiten je aan de richtlijnen te houden van het RIVM. En ten allen tijden de instructies te volgen van het bestuur of het desbetreffende commissie.

Openingstijden ''Keet''

Aanpassing openingstijden (Wintertijd),

Vanaf Dinsdag 06/10/2020 tot en met 02/04/2021 zullen wij geopend zijn van 12:00 tot 20:00. 

Zaterdag en Zondag vanaf 10:00 geopend tot 20:00.

Met vriendelijke groeten,
Fred & Cecile

Per zondag 26/07/2020 hebben wij een ledenstop uitgeroepen. (2020)

Beste bezoekers van hsvgeulle.nl,

Wij moeten jullie met spijt mededelen dat we geen volwassen jaar vergunningen meer verkopen. Wij zitten op dit moment op ons limiet voor de vijver. Wel zijn er nog dagkaarten te verkrijgen a €5,- per persoon per dag voor 1 hengel.
Zie hier voor de openingstijden van onze keet (Clubgebouw).

We hebben wel nog junior jaarvergunningen die kunnen wel nog aangekocht worden.

Voor het jaar 2021 kunnen wel weer vergunningen worden gekocht. (update: 01/01/2021)

Open koppel wedstrijd Vaste stok 11.5 m​ Zaterdag 22 augustus

Openkoppel wedstrijd
Vaste stok 11.5 m
Zaterdag 22 Augustus
Loten: 7.30
Vissen: 9.00-16.00
Pauze van 12 tot 13.00 uur eerste man van 12.00 tot 12.30 tweede man 12.30 tot 13.00 zo blijf de visplek actief inschrijfgeld 30 euro inschrijven in keet of mij betaling via bank. NL97RABO0116594055 vermeld jullie namen erbij.

Open koppel nachtwedstrijd zaterdag zondag 15-16 augustus

Open koppel nachtwedstrijd zaterdag zondag 15-16 augustus
Hengelkeuze vrij

Loten: 16.00
Vissen: 18.00-24.00 pauze 01.00-07.00
Inschrijfgeld:  30 euro
1-3 prijs
Inschrijven: in het clublokaal of via mij geld overmaken op NL97RABO0116594055 met jullie namen erbij.

De Witvis commissie

Update corona (Covid-19)

De Nederlandse regering heeft in haar persconferentie op 24 juni aangekondigd dat per 1 juli zowel alle binnen- als buitensporten zijn toegestaan. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Hierdoor zijn ook wedstrijden weer mogelijk.

Voor de hengelsportverenigingen betekent de versoepeling dat nagenoeg alle activiteiten vanaf 1 juli weer mogen. Alleen de organisatie van grote vergunning-plichtige evenementen, zoals de organisatie van een WK door Sportvisserij Nederland, blijft tot 1 september verboden.

Inschrijven Topnotch Fishing & Outdoor Karper weekend 42uurs

!! Nieuws !!

Deze activiteit is VOL
We hebben wel nog reserve stekken. Mocht je daar voor in aanmerking willen komen, neem dan even contact op via: Facebook, mail of WhatsApp.

Beste Karper vissers van HSV Geulle, 

Graag willen wij jullie uitnodigen om je in te schrijven voor de 42 uurs karper weekend.  

Je kunt je opgeven via karpercommissie@hsvgeulle.nl of info@hsvgeulle.nl  

We willen er wel bij zeggen dat dit een koppel/single activiteit is. Maar als het vol is dan krijgen koppels voorrang. Dus zorg er op tijd voor dat je een koppel hebt. 

Inschrijving is €20,- 

Loting: 30/10 om 16:30 

Vissen: van 30/10 om 18:00 tot 01/11 tot 12:00 

Hiervoor geldt hetzelfde reglement als voor de 40 uurs.  
Ook voor deze activiteit geldt dat:
– Toplood is verplicht
– Niet verder dan 1 stek van je eigen stek. Mits je niet in koppel zit.
– MAX 4KG Bollen & MAX 2KG Particals
– MAX 2 hengels per stek.

Ingeschreven is ingeschreven, wordt geen geld retour gedaan. Alleen als je je als single inschrijft en uitgeloot wordt omdat er een koppel voor in de plaats komt, dan wordt het natuurlijk wel terug geboekt.  

Je bent pas volledig ingeschreven als de betaling ook is bevestigd.

Mocht je verhinderd zijn laat dit ons zo spoedig mogelijk weten.

Tot aan de waterkant, 

“De nieuwe KC” 

KARPERWEEKEND 26-UURS

!! Nieuws !!

Deze activiteit is VOL
We hebben wel nog 2 reserve stekken. Mocht je daar voor in aanmerking willen komen, neem dan even contact op via: Facebook, mail of WhatsApp.

Karperweekend 26-uurs!

12 september tot en met 13 september Karperweekend 26-uurs alleen voor leden.
Vissen: van 10:00 tot 12:00 dag erna
Loten: 08:30 loten via Corona regels.
Opgeven: karpercommissie@hsvgeulle.nl of info@hsvgeulle.nl
Kosten: 20 Euro per singel of koppel.

Reglement op de website en wordt ook nog eens uitgereikt bij aanvang.

Vijver gedeeltelijk gesloten van 11 september tot 13 september 12:00

Trio aleen voor leden

Trio aleen voor leden!

Wanneer: Zaterdag 18 juli
Loten: 05.30
Vissen van: 7.30 tot 20.30 met een uur pauze voor iedereen
Inschrijfgeld 60 euro overmaken naar hsv geulle NL97RABO0116594055
En vermeld jullie 3 namen.

Maximale aantal TRIO’s: 18

Tot snel aan de waterkant.
”De Witviscommissie” 

Karperweekend 40-uurs

Karperweekend 40-uurs!

26 juni tot en met 28 Juni Karperweekend 40-uurs alleen voor leden.
Vissen: van 20:00 – 12:00
Loten: 18.30 loten via Corona regels.
Opgeven: karpercommissie@hsvgeulle.nl of info@hsvgeulle.nl
Kosten: 20 Euro per singel of koppel.

Reglement op de website en wordt ook nog eens uitgereikt bij aanvang.

Vijver gedeeltelijk gesloten van 26 Juni tot 28 Juni 12:00

Vast Stokje

Vast Stokje voor LEDEN!

20 juni activiteit vast stokje 11.5 m alleen voor leden.
Vissen: van 9.00-15.00
Loten: 7.30 loten via Corona regels.
Opgeven: 0648486764 of info@hsvgeulle.nl
Reglement vaste stok op site.
Vijver gedeeltelijk gesloten van 7.00 tot 16.00

Covid-19 01/06/20

De Keet is weer geopend!

Jullie zijn weer van harte welkom bij Fred & Cecile!!

Op woensdag 6 mei maakte het kabinet de nieuwe richtlijnen ter bestrijding van het COVID-19 virus bekend. Naar aanleiding van de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zetten we de laatste stand van zaken voor de sportvisser op een rij.

Lees: Sportvisserij Nederland

Ook werd bekend dat vanaf 1 juni de horeca panden weer open mochten, wel met de huidige COVID-19 richtlijnen.

Covid-19

Vanaf 10 april mag er weer gevist worden.
Het clubgebouw blijft tot nader orde gesloten!

Op woensdag 6 mei maakte het kabinet de nieuwe richtlijnen ter bestrijding van het COVID-19 virus bekend. Naar aanleiding van de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zetten we de laatste stand van zaken voor de sportvisser op een rij.

Lees: Sportvisserij Nederland

Hengelsport protocol

De richtlijnen voor georganiseerd sportaanbod door hengelsportverenigingen worden verruimd vanaf 11 mei met betrekking tot activiteiten voor volwassenen. Het organiseren van die activiteiten door verenigingen wordt aan voorwaarden verbonden door een (hengel)sportprotocol. Samen met NOC*NSF en het Minsterie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wordt op het moment van schrijven invulling gegeven aan dit protocol. Wij hopen hengelsportverenigingen hier volgende week over te informeren.

Kijk voor meer informatie over de door de Rijksoverheid genomen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus op: www.rijksoverheid.nl

Bron: Sportvisserij Nederland

Onderhoud

In 2020 van Januari t/m Maart zal er onderhoud zijn aan de vijver en het groen langs de vijver dit kan enige overlast geven.
wij vragen enig begrip aan de vissers hiervoor.

Het bestuur

Jaarvergadering

Op 14 Februari is er weer de jaarvergadering.

alle leden van de vereniging die in 2019 een jaar vergunning hadden zijn van harte welkom vanaf  19:30 
vanaf 20:00 zal de vergadering starten.