Dit zijn onze

Diensten

01. Vissen

Dag en nacht vissen

Je kunt zowel met een dag vergunning vissen bij HSV Geulle maar ook met een jaar vergunning.

Maar met een speciale nachtvergunning mag je een nacht door vissen. Let op! Wel maar maximaal 24 uur aan een gesloten, zie vergunningsvoorwaarden.

IMG_1957
02. Diensten

Verguningen

De vergunningkosten 2020
– Vijververgunning € 35
– Vijververgunning junior € 15
– Dagvergunning Senior (uitsluitend 1 hengel*) € 5,-
– Dagvergunning Jeugd (uitsluitend 1 hengel*) € 4,-
– Nachtvergunning € 30,-
03. Diensten

Activiteiten

Ook wij als vereniging organiseren heel wat activiteiten. Denk hier aan bijvoorbeeld wedstrijden. Zowel karper wedstrijden en witvis wedstrijden.

En dit wordt mede mogelijk gemaakt door alle sponsors door de jaren heen. Graag willen we hun ook nog even in het zonnetje zetten.
– Oan de Viever
– John Backers
– Bokoi
– De Ginkgo
– Maatjes Street Wear

Wil jij nu ook een sponsor worden van HSV Geulle.
Neem dan even contact op met het bestuur of de desbetreffende commissie leden. Maar mailen mag natuurlijk ook: info@hsvgeulle.nl

04. Diensten

Eten en Drinken

Je kunt natuurlijk ook lekker wandelen rondom de vijver. En als je klaar bent dan kun je lekker vertoeven op een bankje of Dominique Rouschop zal je verwelkomen in de Keet. Waar je kunt genieten van een hapje of drankje.

Niet alleen voor de wandelaars staat Dominique klaar, maar ook voor jullie (de vissers). Mochten jullie nu iets nodig hebben terwijl je vist. Dan kun je altijd even naar de keet bellen en dan zullen ze fluiten wanneer het klaar is.