Bestuur

De Karpercommissie

De Karpercommissie (K.C)

Wij als K.C zetten ons in om de belangen te behartigen van de karper visser. U kunt zich altijd melden met vragen bij de desbetreffende persoon op locatie. Ook als u meer informatie wilt hebben over of van de K.C over bijv. de vijver of onderhoud of dergelijke.

Vragen kunnen gestuurd worden naar karpercommissie@hsvgeulle.nl, vergeet geen kijkje te nemen bij FAQ op deze pagina!

Commissieleden

Bert Busman

Hallo, ik ben Bert begonnen met het groen om de vijver naderhand in de kantine achter de bar en nu in het bestuur als secretaris en lid karpercommissie en controleur. 

Jochem Dubois

Hallo, even mijzelf voorstellen. Ik ben Jochem en al ruim 13 jaar op de vereniging actief als karper visser. En nu kwam de kans om mijzelf nuttig te maken voor de vereniging en die kans neem ik met beide handen aan. Graag wil ik jullie allemaal ondersteunen en helpen bij het vissen. Je mag me altijd vragen stellen.
Ik zit momenteel in het bestuur maar ook in de karpercommissie. En daar naast onderhoud ik ook de website voor HSV Geulle. Ik zie jullie snel aan de vijver!

Micky klaasens

Mijn naam is Micky Klaasens. Ik vis al sinds kleins af aan bij HSV Geulle, dit omdat het een gezellige en gezonde vereniging is. Ik ben momenteel lid van het bestuur, controleur en sinds kort ook lid van de karpercommissie.

Roy Rassin

Even voorstellen, ik ben Roy Rassin wonende in Meerssen. Sinds enkele jaren lid van deze mooie visvijver. Door mijn werk in ploegendienst (24-7) vis ik voornamelijk ‘s nachts op karper zodat ik door de dag beschikbaar ben voor mijn 2 hondjes. Na jaren van geprofiteerd te hebben van andere, is nu de tijd aangebroken dat ik een positieve bijdrage ga geven voor de leden van deze club. Tot aan de waterkant. 

Jos Hellebrand

Hallo allemaal hier Jos Hellenbrand al vele jaren lid van HSV Geulle dus werd tijd om me op te geven om KC lid te worden en het karpervissen en wedstrijden goed te laten verlopen.