Bestuur

De Karpercommissie

De Karpercommissie (K.C)

Wij als K.C zetten ons in om de belangen te behartigen van de karper visser. U kunt zich altijd melden met vragen bij de desbetreffende persoon op locatie. Ook als u meer informatie wilt hebben over of van de K.C over bijv. de vijver of onderhoud of dergelijke.

Vragen kunnen gestuurd worden naar karpercommissie@hsvgeulle.nl, vergeet geen kijkje te nemen bij FAQ op deze pagina!

Commissieleden

Bert Busman

Hallo, ik ben Bert begonnen met het groen om de vijver naderhand in de kantine achter de bar en nu in het bestuur als secretaris en lid karpercommissie en controleur. 

Jochem Dubois

Hallo, even mijzelf voorstellen. Ik ben Jochem en al ruim 15 jaar op de vereniging actief als karper visser. En nu kwam de kans om mijzelf nuttig te maken voor de vereniging en die kans neem ik met beide handen aan. Graag wil ik jullie allemaal ondersteunen en helpen bij het vissen. Je mag me altijd vragen stellen.
Ik zit momenteel in het bestuur maar ook in de karpercommissie. En daar naast onderhoud ik ook de website voor HSV Geulle. Ik zie jullie snel aan de vijver!

Roger Smeets (Voorzitter KC)

Hallo allemaal, ik ben roger smeets. Al vanaf jongs af aan ging ik met mijn vader mee vissen. Beginnend met vaste stok op maas en kanaal. Op 19 jarige leeftijd sloeg het karper virus toe en sindsdien een hobby die het gehele jaar door bijna wekelijks uitgeoefend word. 1x per jaar naar Frankrijk is het streven om daar elk jaar het PB te verbreken. Doel binnen de club is het streven naar een gezellige en gezonde hengelsportvereniging voor zowel witvis als karpervissers.

Ian Timmermans

Hallo, Ik ben Ian Timmermans, 26 jaar jong. Woonachtig in Geulle. Ik ben al sinds mijn 5e levensjaar te vinden rondom de vijver. Als kleine jongen met de vaste stok brasems en voorntjes vangen. Toen kwam het tiener tijdperk eraan en ben ik begonnen met karpervissen. Daar geniet ik tot op heden vol op van! Nu wil ik nog meer tijd stoppen in de hobby en heb daarom besloten mij aan te sluiten bij de Karpercommissie. Ik hoop dat we samen met alle andere vissers allemaal kunnen genieten van onze hobby en onze mooie vijver en vissen met respect blijven behandelen.
Hopelijk zien we ons aan de waterkant.

Dominique Rouschop

Dominique Rouschop zal zich binnenkort voorstellen…

Mik DOlmans

Mik Dolmans zal zich binnenkort voorstellen.