Bestuur

De Karpercommissie

De Karpercommissie (K.C)

Wij als K.C zetten ons in om de belangen te behartigen van de karper visser. U kunt zich altijd melden met vragen bij de desbetreffende persoon op locatie. Ook als u meer informatie wilt hebben over of van de K.C over bijv. de vijver of onderhoud of dergelijke.

Vragen kunnen gestuurd worden naar karpercommissie@hsvgeulle.nl, vergeet geen kijkje te nemen bij FAQ op deze pagina!

Commissieleden

Bert Busman

Hallo, ik ben Bert begonnen met het groen om de vijver naderhand in de kantine achter de bar en nu in het bestuur als secretaris en lid karpercommissie en controleur. 

Jochem Dubois

Hallo, even mijzelf voorstellen. Ik ben Jochem en al ruim 13 jaar op de vereniging actief als karper visser. En nu kwam de kans om mijzelf nuttig te maken voor de vereniging en die kans neem ik met beide handen aan. Graag wil ik jullie allemaal ondersteunen en helpen bij het vissen. Je mag me altijd vragen stellen.
Ik zit momenteel in het bestuur maar ook in de karpercommissie. En daar naast onderhoud ik ook de website voor HSV Geulle. Ik zie jullie snel aan de vijver!

Kevin Boesen

Kevin Boessen zal zich binnenkort voorstellen. 

Jos Hellebrand

Hallo allemaal hier Jos Hellenbrand al vele jaren lid van HSV Geulle dus werd tijd om me op te geven om KC lid te worden en het karpervissen en wedstrijden goed te laten verlopen.

Ian Timmermans

Hallo, Ik ben Ian Timmermans, 26 jaar jong. Woonachtig in Geulle. Ik ben al sinds mijn 5e levensjaar te vinden rondom de vijver. Als kleine jongen met de vaste stok brasems en voorntjes vangen. Toen kwam het tiener tijdperk eraan en ben ik begonnen met karpervissen. Daar geniet ik tot op heden vol op van! Nu wil ik nog meer tijd stoppen in de hobby en heb daarom besloten mij aan te sluiten bij de Karpercommissie. Ik hoop dat we samen met alle andere vissers allemaal kunnen genieten van onze hobby en onze mooie vijver en vissen met respect blijven behandelen.
Hopelijk zien we ons aan de waterkant.

Roger Smeets

Roger Smeets zal zich binnenkort voorstellen…